Een veilige toekomst begint met een strategische aanpak

Over Stravea

Stravea staat voor strategisch veiligheidsadvies. We zijn een no-nonsense adviesbureau, gespecialiseerd in het creëren van realistische brandveiligheid en al jarenlang thuis in vastgoed. 

 

Wij staan met onze adviseurs klaar om invulling te geven aan uw vraagstelling. Onze adviseurs hebben kennis van alle vakdisciplines en komen graag met u in contact. 

Adviesdiensten Stravea

Ontdek ons aanbod van adviesdiensten en bekijk hoe we bijdragen aan het beschermen van mensen, en bedrijven tegen brandrisico’s. Van brandbeveiligingssystemen tot risicoanalyses en trainingen, wij streven ernaar om uw veiligheid te waarborgen.

Ontwerpadvies

Van nieuwbouw tot verbouwen

Het ontwerpen of verbouwen van vastgoed vraagt om kennis en expertise. Er dient te worden voldaan aan alle eisen uit het Bbl met betrekking tot de brandveiligheid. Geen enkel project is hetzelfde en elk project kent zijn eigen uitdagingen. Stravea beschikt over ruime ervaring en heeft de afgelopen jaren diverse uitdagende projecten gerealiseerd.

Inspecties brandveiligheid

Van quick-scans tot volledige integrale beoordelingen

Met een quick-scan wordt het ontwerp of gebouw op hoofdlijnen beoordeeld aan de eisen van het Besluit bouwwerken leefomgeving. Bij een volledige opname wordt het gehele gebouw inclusief alle installaties uitvoering beoordeeld en gerapporteerd.

Berekeningen en modeleringen

Van NEN 6060 tot en met brandoverslag berekeningen

NEN 6060 of NEN 6079 worden toegepast om grote brandcompartimenten te realiseren. Met brandoverslag berekeningen kan worden bepaald of er een brandoverslag traject aanwezig is. Stravea heeft voor iedere situatie de beste oplossingsmethodes.

Advies installaties

Van brandmeldinstallaties tot noodverlichting

Brandbeveiligingsinstallaties zoals brandmeldinstallaties, sprinklers en noodverlichting dienen te voldoen aan de huidige wetgeving. Stravea ontwerpt, controleert en geef advies voor de realisatie van deze installaties.

Organisatie en vluchtveiligheid

Van Ontruimingsplannen tot vluchtveiligheidscontroles

Voor het veilig ontvluchten en ontruimen dient er een ontruimingsplan te zijn opgesteld. De opslag van goederen en het vrijhouden van vluchtroutes is essentieel voor de vluchtveiligheid en het voorkomen van slachtoffers bij brand. Stravea adviseert uw organisatie of gebruikers voor een veilige omgeving.

Trainingen en cursusadvies

Trainingen op maat tot en examentraining

Stravea verzorgt incompany trainingen en examen trainingen rondom brandveiligheid. Als gastspreker op een congres maken wij een presentatie op maat. Verder kunnen wij u advies geven als u een uitgebreide cursus wilt volgen bij een andere opleidingsinstituut.

Deze organisaties hebben wij voorzien van onze diensten