Ontwerpers & Ontwikkelaars

Bij projectmatige nieuwbouw zijn meerdere partijen betrokken. Alle ketenpartners streven naar een goede balans tussen kosten en kwaliteit. Immers, ruimte is schaars, grondstoffen niet onuitputtelijk en de opgave fors. Een deskundig brandveiligheidsadvies, vroeg in het stadium, is daarom goud waard.

 

Stravea is voor bouwkundig ontwerpers en projectontwikkelaars een waardevolle partner. We zijn de meedenkende, no-nonsense brandveiligheidsadviseur die praktische oplossingen biedt. We hebben jarenlange ervaring opgebouwd met constructieve en bouwtechnische vraagstukken in de woning- en utiliteitsbouw. Met die kennis zijn we in staat om u al aan de tekentafel van een gedegen advies te voorzien. Zo verkleinen we samen de risico’s op foutkansen en kostbaar tijdverlies.

Doordachte renovaties en vastgoedtransformaties

Bouwend Nederland denkt graag in nieuwe oplossingen. Dat blijkt wel uit het groeiend aantal transformaties van kantoren en industriële gebouwen naar woningen. Het ombouwen van vastgoed vraagt om een frisse kijk op de vlucht- en brandveiligheid in het gebouw. Dat geldt overigens ook voor renovatieprojecten, want constructieve of installatietechnische gebouwaanpassingen gaan hand in hand met een kritische herbeoordeling van de veiligheid.

 

Voor een helder en onderbouwd brandveiligheidsadvies staat Stravea u graag terzijde. Want de kwaliteit die u toevoegt aan een gebouw bestaat uit meer dan stenen. Zorgeloos woonplezier begint wat ons betreft bij een gefundeerd veiligheidsplan.