Trainingen en cursusadvies

Stravea verzorgt incompany trainingen en examen trainingen rondom brandveiligheid. Als gastspreker op een congres maken wij een presentatie op maat. Verder kunnen wij u advies geven als u een uitgebreide cursus wilt volgen bij een andere opleidingsinstituut.

Incompany trainingen brandveiligheid

Stravea heeft een aantal modules ontwikkeld die de basisbegrippen en uitgangspunten met betrekking tot brandveiligheid inzichtelijk maken voor een brede doelgroep. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer actuele wet- en regelgeving, nieuwe inzichten van experts en onderzoekers, praktische adviezen en verhelderende praktijkcases. Deze kennissessies zijn interessant voor onder andere medewerkers van woningcorporaties, bouwondernemingen, bouwkundig ontwerpers en gemeentelijk toezichthouders. Een cursus op maat bij u op locatie of lunchsessie behoren tot de mogelijkheden. 

Examen training en opfriscursus brandveiligheid 

De ontwikkelingen binnen het vakgebied van brandveiligheid staan niet stil. Daarom is het zinvol om uw kennis te blijven opfrissen. Ook ter voorbereiding op naderende (her)examens is extra training vaak welkom.  

Stravea vergroot uw slagingskans met diverse opfriscursussen en examentrainingen op maat. 

Studie advies brandveiligheid 

Bent u op zoek naar de juiste opleiding voor brandveiligheid? Stravea is op de hoogte van de verschillende opleidingen en aanbieders. Wij kunnen u helpen een juiste keuze te maken zodat u zeker de juiste cursus en de daar bijhorende opleider kiest. 

Onze projecten

Interesse? Vraag een offerte aan

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag via email

Offerte aanvraag telefonisch

Bezoek ons