Industrie

Ondernemen is risico’s nemen. Maar dat geldt niet als het gaat om de brandveiligheid in een op een industriële productielocatie. Behalve de schade die een mogelijke brand kan aanrichten aan een kostbaar machinepark, handelsvoorraden en computerapparatuur, gaat het eerst en vooral om de veiligheid van medewerkers. Zelfs de meest uitgebreide verzekering redt in het geval van een calamiteit geen mensenlevens.

 

Een grondige analyse van de bouw-, constructie- en installatietechnische situatie op een locatie met industriële productiefaciliteiten, is voor Stravea het startpunt van een integrale aanpak voor optimale brandveiligheid. Het uiteindelijke doel is een helder advies en begrijpelijk plan van aanpak, waarmee u de veiligheid van medewerkers vergroot en de risico’s op brandschade, bedrijfsstagnatie en aansprakelijkheid minimaliseert.

Brandveiligheidsadvies is maatwerk

De werkwijze van Stravea kenmerkt zich door maatwerk. Wij stemmen onze adviezen en oplossingen af op uw specifieke productieproces. Of het nu gaat om een productiehal, hout- of metaalbewerkingsplaats of cleanroom. Alle relevante fysieke aspecten worden daarbij belicht, maar ook de menselijke component. Het beschermen van uw kapitaal, daar draait het om.